Чекор 2
Опции за домен
Чекор 3
КОНФИГУРАЦИЈА
Чекор 5
ПРОДОЛЖИ

Категории:
Cloud VPS 1 -

CPU: 2 vCPU
RAM: 4 GB RAM
Hard Drive: 40GB SSD
Administration Panel: Webmin+Virtualmin
Managed: Full Managed by JustHost.gr

Cloud VPS 2 -

CPU: 2 vCPU
RAM: 8 GB RAM
Hard Drive: 80GB SSD
Administration Panel: Webmin+Virtualmin
Managed: Full Managed by JustHost.gr

Cloud VPS 3 -

CPU: 4 vCPU
RAM: 16 GB RAM
Hard Drive: 160GB SSD
Administration Panel: Webmin+Virtualmin
Managed: Full Managed by JustHost.gr

Cloud VPS 4 -

CPU: 8 vCPU
RAM: 32 GB RAM
Hard Drive: 240GB SSD
Administration Panel: Webmin+Virtualmin
Managed: Full Managed by JustHost.gr

Secure Transaction Ова е безбедна околина која е заштитена при злоупотреба. Вашата IP адреса е (3.238.125.76) од која сте и најавени.

Powered by WHMCompleteSolution